Correfocs

CANON 550D
1/60s, f/ 9, Iso 3200

1/50s, f/ 7.1, Iso 3200

1/2s, f/5.6, Iso 640

1/30s, f/16, Iso 3200

6 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona sèrie company. Sobretot per estar feta a mà, sense trípode, i ben resolt el soroll en totes menys en la 2a encara que no és fàcil llevarlo.Bon efecte el de la 3a. M'agraden la 1a i la 4a per la boira de la pólvora.Vamos p´alante

 2. La primera i la quarta, a mi, en canvi em semblen una miqueta complicades. També trobe, contra l'opinió de Carlos, que tenen massa fum. La tercera em sembla, en canvi, una preciositat. Tot i que està una miqueta menejada, hauria sigut un crim fotogràfic no penjar-la i compartir-la. La segona… La segona em sembla que podria guanyar algun concurs. Jo la trobe perfecta de llum, composició, detall, color… I més perfecta encara la trobe si és té en compte l'ISO de 3200. Enhorabona!

 3. Ximo Rosell ha dit:

  Bon ambient. Interessant el reportatge dels Correfocs passats per aigua

 4. Antonio Cuenca ha dit:

  Creo que es tu mejor trabajo Vicente.
  Me gustan las 2 primeras, la segunda coincido en que es para ganar un concurso.
  Un gran trabajo, en hora buena !

 5. Vicent Granell ha dit:

  Veig que la clase magistral de Julian Lladosa l´has aprofitat al màxim !!! Pla,plas,plas … !!! Sense dubte com ja han comentat estem davant del millor treball que t´he vist, sense desmereixer per a res el de les casetes,has aconseguit una serie MAGISTRAL i al mateix temps que se´en posen les dents llargues per no haver estat per ahí !! Felicitats per la serie !! Me quede amb la segona i la tercera, per a mí destaquen de la resta !!
  Bon Vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit