Nocturnes

Composició

Obj. 10-22 a 10mm. V 30seg F 4 ISO 200

Obj. 10-22 a 15 mm. V 490 seg. F 5,6 ISO 200

5 Responses

 1. Vicent E ha dit:

  La primera es un cúmul de errades coincidents, pero es van fer les fotos per mostrar l'espectacle que oferia el cel. En veritat era encara molt més roig i càlid del que apareix, tant que pareixia irreal. És per aixo que tècnicament resulta molt deficient, degut a les presses. Es tracta de dues fotos: una a f4 i 15 segons i altra a f8 i 1/4 de segon, per exposar al fons i a la lluna respectivament.
  La segona és per mostrar el que estavem treballant Vicent Piquer i jo i la tercera és per a mostrar el rastre de les estreles que volia vore Vicent Martínez.

 2. Vicent Martinez ha dit:

  Home, és que realment queda més bonic així. I la primera també m'agrada. La segona jo la veig més normal, però veus, a mi m'agrada més aquesta que la de Vicent Piquer perquè les estrelles no estan mogudes.

 3. Vicent Granell ha dit:

  Queda clar que alguna vegada vos acompanyare per provar altre camp de la fotografia, d'aquest document de treball me quede amb la 1a.
  Cuida't.!!!

 4. Ximo Bueno ha dit:

  La nit, un tema pràcticament desconegut per a mi i en el que el meneges com peix en l'aigua.
  No calen excuses, les tres són més que bones, tres aspectes distints del que la nit ens mostra.
  Un plaer gaudir de les teues imatges.

 5. Eladio Garcia ha dit:

  Les fotografies nocturnes poden ser espectaculars perque no saps lo que te pots trobar al vore les fotos. Estes eu son, m'agrada sobre tot la primera per isa lluna

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit