Panoràmica

Combinació de huit fotografíes.

6 Responses

 1. Vicent E ha dit:

  Aquesta és una combinació de huit fotos per a fer-li enveja a Ximo Bueno, que li agraden tant. Estafeta com cal fer una panorámica : a pols, amb gran angular 24 mm, amb prioritat d'apertura. Tot molt correcte. I és que el potoxop aquest és una meravella.

 2. Vicent Granell ha dit:

  Guapa no, immensa !! Impresionant !! el detall del peixcador a l´esquerre magnifica el treball..
  Mai he provat de fer una panòramica i alguna vegada ho provare.
  Cuida´t !!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Perfecta de llums però si l'has fet com dius t'ha eixit be de miracle, cal disparar en mode MANUAL i tota la sèrie amb el mateix diafragma i velocitat d'obturació (medit en les llums altes).
  Llàstima que no hages tret el cim de la muntanyeta de l'esquerra!
  Per lo demés… una foto magnífica!

 4. No vaig a donar-te tantes flors com els amics que m'han precedit, crec que l'important és fer notar el millorable. M'agrada la definició i el color, però la veig massa encaixonada incloent la situació del pescador ( m'agrada la seua presència ), i les fulles de la dreta massa fosques i amb uns halos blaus massa evidents.
  Bon treball i preciós l'escenari. Salut

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona panoràmica, encara que crec que has de seguir en l'intent, doncs crec que se t'ha anat la mà amb la saturació dels blaus, i crec que falta recuperar les ombres. És la meua opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions.
  P.D. En els tutorials de PS no diu que calga fer aquestes fotos només en manual, només fa referència al balanç de blancs que ha de ser manual.

 6. Eladio García ha dit:

  Com a panorámica li falta algo y con a color per al meu gust masa saturá, pero valore el teu treball

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit