Charcos de Quesa I

 • Obertura: ƒ/8
 • Càmera: NIKON D750
 • Presa: 24 abril, 2021
 • Longitud focal: 27mm
 • ISO: 125
 • Velocitat d’obturació: 20s

3 Responses

 1. d’aquesta foto el que mes m’agrada es la composició i tire de menys la sedositat de la poza, gràcies per compartir

 2. Vicent Piquer ha dit:

  A esta crec que li falta un poc mes d’aigua, t’explique: al ser una cascada tan prima al donar-li ixa sedositat desapareix par de l’aigua, (es lo que jo crec) per aixo jo vaig fer tres fotos en cada toma pere afer un bracketinc d’enfoque , pero realment en ca no se com van a quedar perque no he tingut temps de descarregarme-les, en quant puga probarem el resultat., i si no es com crec pueess rian de rian, no la penje.
  L’altra que presentes sen se sedositat queda prou be.
  Salut

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Per a gustos, colors. M’èstime més una gota congelada al vol que un riu de seda.
  Si cal discrepar en alguna cosa… jo hagues desplaçat la imatge a l’esquerra, deixant la cascada al terç dret.
  Tant el lloc, com la teua fotografia em semblen molt interessants.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit