Carrer Fusters .2

f/5.6 – 0.5″ -iso 800 – 24mm.

f/7.1 – 1″ – iso 800 – 50mm

f/2.8 – 1/80″ – iso 6400- 24mm

8 Responses

 1. La pimera és una combinació d'estàtica i de dinàmica molt interessant. Jo, si de cas mataria una miqueta la lluentor del ràfec de la cornisa perquè desvia l'atenció.
  La segona m'agrada molt i no li trobe manaera de millorar-la. Jo potser retallaria un poc de la dreta i llevaria lacara borrosa de la senyora. Com que mira directament a la càmera resulta un tant inquietant.
  En la tercera em resulta molt interessant la part central on conversa Moisés. La tonalitat blava d'algunes parts del negre es podia solucionar amb "Canviar Color" en PS.
  Molt bona sèrie.

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Seguirem les maneres del MESTRE i anirem ordenadament.
  1ª Què fa eixe OVNI al cel?
  2ª La tallaria per la dreta per la paret grisa, pot ser aleshores caldria fer desaparèixer els pantalons grisos i també li retallaria la part de baix fent aparèixer la vorada de l'acera per l'angle inferior esquerra.
  3ª Malgrat el to blavenc de la imatge, m'ha agradat molt, Plàcid és tot un personatge.
  Una sèrie original i molt bona!

 3. J. Ferrando ha dit:

  Eixe carrer fusters està donant tant de joc com els Blavets o blauets.
  Com tot en esta vida es pot millorar pero pense que estan molt, molt be.
  Anire posant-me a la altura dels demes critics a poc a poc

 4. Vicent Granell ha dit:

  Bon treball per captar el moviment i bones tant de color com de llum !!
  M´agraden les tres i no vull tallar per qué sóc conscient de la dificultat de la nit i el carres amb poca llum com aquest !! Hi ha gent que de la Plaça major no és meneja !! jajajajj… !!
  bon Vent !!

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Yo que antenc un poc de llums, crec que en eije carrer et posaren uns cuants focos per a que cuant tu arribares pugeres fer el que has fet, si no de que fas tú aijo? ya se que tens una Nikon que no et la mereijes, per aijo a nosaltres no mos eijen estes fotos, ( hay si yo sabera ? )

 6. Vicent Piquer ha dit:

  Xe! se ma olvidat !
  molta Salut pa poder seguir fent estes fotos

 7. Carlos Muñoz ha dit:

  Tant la 1ª com la 2ª són adequades per a una exposició per lo diferents que són de la resta de fotos que estem acostumats a veure d'aquestes festes, així com per la llum natural que has tret. No així la 3ª que encara que la veig ben resolta tant d'exposició com de llum, la veig més normal. Però aquesta és la meva opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit