Carcaixent i El Cabanyal

Sigma 17-50 2.8 a 33mm  f/8  1/100 ISO 100

Sigma 17-50 2.8 a 25 mm  f/13  1/100  ISO 100

Sigma17-50 2.8 a 17 mm  f/4.5  1/250  ISO 100

Sigma 17-50 2.8 a 26 mm  f/4  1/160  ISO 100

4 Responses

 1. Al teu Sigma 17-50 li note una tonalitat un tant groguenca. No m'és desagradable, al contrari. E en la 3a i 4a foto, que crec que estan fetes a l'ombra, compensa el blau.
  De la primera m'agrada molt l'acabat, el trobe més suau que les que penjares d'Alzira. El paio que migapareix pel cantó de davall a l'esquerra li dóna una sensació de realitat que contrasta amb la subtilesa de la imatge. Personalment m'agrada. El detall, vull dir, el paio és molt lleig. Encara com no ix de cara, t'hauria fet malbé la imatge.
  La segona m'ha sorprés. He passat per allí moltíssimes vegades amb la càmera a la mà i no mai se m'haguera acudit utilitzar la canalera roja per guiar la vista cap a la mitja taronja. Ben vista i ben remarcada.
  La tercera està molt ben construïda amb les línies diagonals eixint dels angles. Jo deformaria una miqueta la finca del final perquè eixira més recta i potser per menjar-me els balcons.
  La quarta és un encant: directa i senzilla, molt amable. Està molt ben construïda amb la diagonal del rastell de la vorera eixint del cantó.
  És clar que esta és la meua opinió, però com que, en vista de com van les coses per ací, no crec que en tingues moltes d'altres, he volgut estendre'm una miqueta. El teu esforç s'ho mereix.

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  En la 1ª he pujat els grocs i taronges, encara que estant la paret groga en 1 er pla dóna eixa sensació. El paio no sé qui era però almenys humanitza un poc la foto. En la 2ª he pujat també els tons i ha aparegut eixa canaleta taronja, jo no he substituït el color. De la 3r tens raó, vaig hi ha adreçar-la i eliminar els balcons. De la 4a és la que menys fe tenia amb ella i no obstant això ha quedat bé. Gràcies per passar i opinar. Salutacions

 3. Ximo Bueno ha dit:

  En la primera jo hagués canviat al Rafel per una bona model recolzada a la part del sol (millor pecar de masclista que de misogin).
  Per lo demés confirme la teua fidelitat al tractament del color però a la vista dels resultats tinc que reconèixer que les teues fotografies tenen personalitat.

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Xe ! Canalla , dijam algun poble pa mi! entre Rafa les cases y tu els carrers, ya no cal que els demes fem res.
  Bon colorit y presioses tomes , la 1ª me encanta .
  salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit