Passeig amb barca per L’Albufera (El Palmar)

Canon Eos 550D  f/10 – 1/800s – Iso 400 – obj. 55-250 IS II a 154mm

Canon Eos 550D  f/10 – 1/640s – Iso 400 – Obj. 55-250 IS II a  200mm

Canon Eos 550D  f/10 – 1/500s – Iso 200 – Obj. 55-250mm IS II a  250mm 

6 Responses

 1. A la primera li hauria donat un poc d'espai pels costats i desenfocat la part de dalt. A la segona li hauria enfosquit el pis i desenfocat o esborrat les fulles que toquen el cap. A la tercera li sobra espai per darrere i li'n falta per davant, però si l'ampliares per davant perdries la diagonal tan magnífica que has tret. Ja veig que la càmera va bé.

  Salut!

  • Rafa Montagud ha dit:

   Gràcies pels consells,Rafel. Lo que tu dius de la segon fotogràfia,tens raó. El que pasa es que això es fa amb photoshop,i no se. Ara,quant la feina baixe,aniré pegant miradetes a videos de You Tube i llegint algun llibre,a vore si m'ensenye algo més. Ens veiem demà a la reunió setmanal. Adéu,Rafel.

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Coincidisc amb Rafel, en la primera (com en moltes imatges) l'ombra forma part del element i la seua presència haguera enriquit la fotografia.
  La tercera és la que més m'ha impactat (igual jugue amb ella i te la envie).
  El viatge és llarg, però estàs en el bon camí.

  • Rafa Montagud ha dit:

   Coincidisc amb les vostres opinions. Imaginat si es llarg,que dura tota la vida. Jejeje… . Ens veiem demà a la reunió setmanal. Gràcies pels teus comentaris. Adéu,Ximo.
   P.D: Respecte a lo de jugar amb les meues fotogràfies,sense cap de problema. Aixi,mire xom quedaria millor. Gràcies.

 3. Vicent Piquer ha dit:

  De tota manera no és fàcil agarrar estes aus així com així, bé és veritat que és fàcil dir , perquè jo haguera retallat ací i allí, (que són bons consells per a aprendre) però a vegades no és tan fàcil com es pinta, cal estar darrere de la cambra per a veure el que es pot fer.
  A poc a poc vores i et donaràs compte que es poden corregir algunes fallades, sempre gràcies als consells delos mes savis.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit