Camins de muntanya

5 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Veig que Rafa està creant adeptes, la veritat és que a força de veure imatges ben saturades de color acabes trobant la seua coseta al assumpte.
  A més a més l'enquadre m'agrada molt.

 2. Antonio Cuenca ha dit:

  Muy buen gusto Vicente, te ha quedado preciosa, por encuadre y por edición.

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Esta mol guapa la foto, vex y pense que l'astreballat un motó, sin embargo la trobe que te textura, bona llum y en tot això, la trobe desagraïda, perquè és tota del mateix color no hi ha molta diferència entre el color de la pedra i el de la fusta i el de les fulleas de les oliveres, entoces com que li falta, no s'el que, si ho sabera te'l diria. A tot açò estic comentant-te la meua opinió, que no val per a res, veig un gran taball desagraït.
  Salut"

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Ah!! Escolta xicón ! em queden 12 casetes de Capm per penjar, que son 4 tandes mes , y estic de segur
  que cuant les vexes diras, xe! mecaguentot, pos si eija tambe la conec ? clar que sí! pero i anar y ferli fotos ? , be te tinc que dir que m'dijat unes cuantes prou per fotografiar per a que algu mes vaxa y fasa alguna.
  bon vent

 5. Si no hi haguera més comentaris, et diria que m'agrada molt i lloaria les seues virtuts evidents, però com que ja t'han llavat prou la cara per culpa d'esta preciositat de foto, m'atreviré a opinar sobre què li falta, al meu entendre. Les línies marquen un camí que segueixen els ulls i, on van a parar? Es peguen contra la paret. Si hi haguera un gat, una persona, una motxilla, una flor, una sabata o què sé jo, el recorregut visual tindria un sentit. Crec que de vegades paga la pena de manipular la realitat una mica per amor a l'art.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit