Calma en el mar

 
 

 

12 Responses

 1. Vicent E ha dit:

  Aquestes fotos estan totes fetes amb el 70-200 ISO 100, i sobreexposant un diafragma per a desaturar colors i obtindre mes informacio. A l'hora d'editar aquestes imatges em venen un munt de dubtes: blanc i negre o color ? mes contrast o menys ? pose soroll o no ? sature o no ? Molts dubtes que portarien a mils de resultats diferents i he d'escollir un.

 2. Vicent Martinez ha dit:

  La veritat és que les dues primeres les veig molt grisos, la tercera m'agrada més.
  Una salutació i seguir experimentant.

 3. Ximo Bueno ha dit:

  La inquietud us fa créixer!
  I aconseguir resultats interesants!

 4. Són imatges minimalistes. Hi ha tota una tendància fotogràfica que persegueix imatges com aquestes. El su lema és "com més poc, més bo", Trobe que els va bé la dessaturació i que és molt important la col·locació del subjecte. En aquest cas la situació em sembla impecable. Són imatges diferents i a mi, particularment, m'encanten. És més allò que suggereixen que allò que es veu. Em sembla una línia de treball fotogràfic magnífica.

  Salut!

  • Vicent E ha dit:

   Moltes gracies. Al menys se que a algu li agraden aquestes fotos. Les tres primeres estan quasi tal cual han eixit de la maquina. La quarta es l'unica en b i n, per allo de buscar algo diferent, pero la veritat es que no se com m'agraden mes.

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  M'agrada molt aquesta sèrie minimalista i d'espais negatius. Jo sempre he sigut de l'opinió que quan una foto no té gamma tonal sempre queda millor en blanc i negre. Bon treball

 6. A. VIDAL ha dit:

  Excel-lent i preciós minimalisme . Enhorabona ¡¡

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit