Cadascú a la seua cosa

4 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Les dues primeres són en si un bon reportatge, la tercera la trobe fora de lloc.
  La interrelació de observador-obra en les dues primeres està molt assolida.

 2. Per l'enquadrament i tot el conjunt jo em quede amb la segona. La tranquil·litat de la xica trencada pel moviment que emana de la imatge del simi.
  Salutacions.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Confirme el que vaig dir ahir en la reunió. Em quede amb la 2ª per l'enquadrament malgrat la petita retallada que té per la dreta. La 1ª també la veig bé però li has tallat la motxilla que encara que no és gran cosa però em molesta eixa retallada. La 3ª falla l'enquadrament per al meu gust per a dalt i per l'esquerra. Aquesta és la meua opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions

 4. Vicent Piquer ha dit:

  A Ximo Rossell quasi segur que no li ha agradat com ho has tret, sinó t'haguera dit quelcom, les altres dos molt bones.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit