Cada vegada anem més lluny per a fer fotos…..

Exercici de photoshop consistent en afegir elements i crear-ne alguns a partir de diversos objectes, a més de capes d´ajust i tipus de fusió. En total unes 70 capes i un grapadet d´hores per a aprendre.

4 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Gran treball, moltes hores d'eforç, una meta i buscar per on, i com a detall a l'astronauta el conec

 2. Paco Tortosa ha dit:

  I tan lluny que has anat! supose que el viatge haurà sigut llarg, de moltes hores (les que has invertit amb el treball que ens mostres)

  Un bon exercici d'edició.

  M'agrada el muntatge, sobre tot com has treballat les textures dels diferents elements que componen el treball, especialment la nau intergalàctica, totes elles molt ben integrades en la composició.

  L'imaginació al poder! amb elements de us domèstic i altres, has creat una bonica imatge, que no deixa indiferent a ningú. Les llums, ombres i reflexos ben treballats.

  Creativament, te diría que la veig un poc massa carregada, te comente, la lluna o planeta de la dreta, al meu punt de vista, acapara massa la atenció, crec que si no estiguera milloraría el conjunt, al dirigir la mirada cap al element fonamental, encara que estiga al centre.

  Salutacions i ànims per a seguir presentant-nos treballs !

 3. Eladio Garcia ha dit:

  Sempre he pensat que la creativitat estaba al fer y composar la totografía hara veig que en la edició tambe pot haber molta creativitat.

 4. Vicent Granell ha dit:

  Magistral el treball fet i el resultat final que has aconseguit !! Un treball com dius amb 70 capes que per mi és practicament imposible de fer, el màxim que he fet pense que son 13 capes… Certament felicitar-te pel treball i evidentement per l´aprenentatge fent camí amb l´edició i com no per compartir .
  Salutacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit