Buscant la llum … reedition

Després de pegar-li unes voltetes a l´edició he dicidit compartir aquesta visió amb color i reencuadrada per escoltar la vostra opinió.

Salut !!

 • Obertura: ƒ/9
 • Autor: VicentGranell
 • Càmera: Canon EOS 5D Mark III
 • Presa: 17 gener, 2021
 • Longitud focal: 57mm
 • ISO: 100
 • Velocitat d’obturació: 1/250s

9 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  M’agrada, però no acabe de veure-la redona, em falta alguna cosa no se’l que, perquè la idea pense que es com és, la presència d’elements de diferent superfície i la presència humana, fan una bona composició però el contrast i les ombres, és el que no acabe de veure , ( una opinió particular) tal volta els que entenen mes que jo, opinen d’altra manera.
  Salut

 2. Ximo Rosell ha dit:

  M’agrada el tipus d’edició, i com estan distribuïts i situats els elements però m’ha costat veure als protagonistes. El segon avi queda molt amagat en les ombres… Molt encertat el recorregut de la llum en el sòl i sobre els bancs cap als avis, em falta una cosa similar per dalt que em porte cap als iaios. En resum que guanyen presència.
  Així és com ho he vist i així és com t’ho explique, per fabular que no quede.
  Be per la faena. Salut

 3. Javi Maravilla ha dit:

  Si no m’equivoco esta feta a la plaça de la Ribera. Coincideixo amb Ximo en el de la direcció de la llum cap als protagonistes ben vist i ben treballat, l’únic que no m’acaba d’agradar és la part de dalt a l’esquerra, imagino que has enfosquit aquesta zona, però es continuen veient elements que em fan distraurem dels personatges intentant veure el que hi ha, jo igual ho havia deixat tot negre. Gràcies per seguir compartint i comentant.

 4. Gildo Arribas ha dit:

  No hace falta que busques la luz, ya te enteraras cuando te vengas el recibo… Muy bueno el primer plano, pero el fooooondo, no me dice nada.
  Enhorabuena por tu contribución en esta pagina eres el que mas participas y el que mas comentarios haces…

 5. Despré de tornar a llegir els companys es una foto que está pressa a migdía amb molt de contras i es el que comporta visualment dita imatge. Bona compo i bon B/N.

 6. Javi Maravilla ha dit:

  Jo em quedaria amb la de blanc i negre, pense que el color no aporta cap benefici aquest tipus d’imatge.

 7. el ben cert que en estes dos opcions, el color a mi si mm’aporta diferència visual, destacant un poc mes als protagonistes, gràcies per compartir

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit