Recollons quin aigua cau

90mm 1/60 f/5 iso 400 

50mm 1/200 f/5 iso 400
 • Autor: Carlos Munoz

5 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  És curiós, la primera m'evoca la plaça del Mercat d'Algemesí mentre la segona em trasllada a l'estació del Nord de València.
  Totes dues imatges me diuen alguna cosa.
  Has aconseguit no deixar-me indiferent.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   La 1r en realitat és l'encreuament d'Angel Guimerá amb Juan Llorens. Estava en el cotxe esperant en la porta d'un client quan va començar a diluviar i com portava la cambra em vaig posar hi ha fer fotos amb tots els objectius i me vaig adonar que eixien fotos molt suggeridores. Crec que el que t'ha passat veient estes fotos és el que intent fer amb elles, no deixar indiferent l'observador. Gràcies pel teu comentari

 2. Em sembla molt bé l'atreviment i l'intent, curioses, però personalment considere que no tenen excessiu recorregut, com la meua opinió, clar. Salut

  • Carlos Muñoz ha dit:

   És que mai se m'havia ocorregut fer fotos des del cotxe i plovent, així que ni curt ni peresós em vaig posar a això i açò va ser el que va eixir. El cas és que si estes fotos no tingueren eixe efecte aquàtic, molt menys valdrien la pena. Però t'agraïsc la teua opinió.

 3. La primera m'agrada molt. Jo la pujaria un poc de color i de contrast perquè tinguera més força. En la segona és una llàstima que les gotes del vidre no estiguen més enfocades. Ja sé que és molt fàcil de dir des del silló i que vas conduint i ja fas massa. Em sembla una opció creativa molt interessant.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit