OBSESION

Canon 550d  18mm  f/5.0  0.6¨


 • Autor: Carlos Munoz

6 Responses

 1. Molt ben vist i molt ben construït. La part de la dreta no m'acaba d'agradar, però no sé dir-te per què. Si la tape, el forat de la llum no queda tan centrat, però la foto em resulta com més agradable. Com que el color no té massa transcendència i el dibuix és molt potent, jo també provaria a treballar-la en blanc i negre. Parlant de tot un poc, ja veus que és possible penjar sèries de fotos més llargues. Ja en tinc una a punt.

 2. Ximo Rosell ha dit:

  Wapa la foto. Molt bé composta, eixint la barana de l'angle superior dret.
  Bonica l'espiral i molt controlada la llum i el color. Haguera sigut una gran competidora en el tema del "redó". Suggerisc clonar les taques en la paret, a dalt. Enhorabona per la foto.
  Respecte al tema de les séries llargues, si ja és dificil comentar una o dues fotos, ho anem a complicar molt més si pugem deu de colp. Personalment considere que és un tema que hauríem de debatre en una pròxima reunió.
  Una salutació

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Llàstima que no hages fet servir la tècnica que ens ensenyares, amb el tram de passamà de la dreta enfocat, un punt menys de llum i treballada en b/n hagués estat massa.
  M'agrada molt l'harmonia de llum i l'enquadre, una bona foto!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   El Problema, Ximo, és que no portava el trípode i la vaig fer a mà recolzat en la paret i no em permetia prendre un altre angle perquè no isquera moguda. Estic d'acord de clonar les taques. Gràcies a tots per opinar

 4. Jose Mª Rada ha dit:

  Espectacular espiral!!

  Saludos

 5. Vicent Granell ha dit:

  Plas,plas,plas,plas … !!!!!!! Espectacular tant la composició com la llum i no cal ser tant purista i "netejar" les taques que hi han a l´escala !!
  Bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit