“Bicharracos” de marjal

 

Hui el compny rafa i jo am intentat anar a l’albufera pero com que plovia no ham baixat ni del cotxe, pero tornant ens am trobat a la marjal amb aquestos dos “bicharracos” de diferent caracter

 

3 Responses

 1. Paco Tortosa ha dit:

  Dos "bixarracos" distints, i cadascún pot provocar por, per distints motius.

  En un día tan gris, poc agraides solen quedar les fotos, el cel no col.labora gens.

  M'agrada eixa màquina, amb les textures del fang i el verd del fons, encara que la trobe massa centrada, un xicotet retall per l'esquerra i per baix li donaría altre aspecte. També, amb una edició mes treballada, especialment el cel, hauría millorat prou.

  La dels xònecs no em diu gran cosa, la veritat, el fons destaca massa i crida excesivament l'atenció. Pense deuríes haber baixat el punt de vista, i pillar-los sencers, al menys el xònec de la dreta.

 2. Vicent Granell ha dit:

  Certament m´han agradat les dos imatges de "bicharracos" de marjal que aportes, per a mi tenen molt de potencial visual. La 1ª tot i ser una composició que la gent la veu normal a mi personalment la inclusió de més terra que cel m´encanta i ho faig moltes vegades , pense que li dona més força visual a la foto. I la 2ª la presencia majestuosa del bou , ben gran en presencia de foto, mirant frontalment amb tres bous per arredonir la compo més la inclusio de la nau de la coperativa de l´arrós ens ubica al lloc. També destacaria com has disimulat la signatura llevant le vermell de la mateixa.
  Bon treball Carlos i bona excursió la que fereu.
  Salutacions !!!

 3. J Bta Puchades ha dit:

  Com bé apuntes Carlos dos imatges de diferent carácter, peró ben çert impressionen.
  Com cal haguera fet les dos amb virat B/N per seguir una série.
  I la del bou m´aguera agradat vorel-la de cos sencer, i desplaçant la cámera un poc a la dreta, per traure també l´altre bitxo sense retallarli les potes.
  Bona tasqua

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit