Bessons a la trobada de Muixerangues 2013

                                              … i Suecans !!!

 • Autor: Vicent Granell

4 Responses

 1. La foto em sembla fantàstica: definició, l'expressió de les cares, composició, línies… Però ai!, el soroll o les arnes o el detergent (que no deu ser Micolor) s'han menjat les camises. Xe, Vicent, apanya-ho això que tu saps fer-ho i la imatge s'ho val.
  Salut!

  • Vicent Granell ha dit:

   Rafel si la veus en color et podras desmaiar i tot de la falta de color o ampastramenta de colorit del vestit,sembla ser que al principi de la Nova Muixeranga algúns dels vestits la tela no era molt bona i están compltament descolorits i ampastraets de color. Aquest any la presencia de Suecans colaborant amb la Nova era molt amplia i com els deixen els vestidets doncs sembla que als bessons els van deixar uno amb colorit normal i altre que pense que està par arretirar. Si tens desig de veure dos bessons amb vestits igual però amb diferencies de color … pensé que el desmaiaras … !!!
   Bon vent !!
   Gracies per comentar i opinar !!

  • Vaja, ja m'estranyava a mi. M'hauràs de disculpar. Diré en descàrrec meu que tinc un monitor nou i veig el soroll per totes bandes. Abans no en veia i ara estic perseguit, macrosorollhipersensibilitzat.
   De tota manera paga la pena de conéixer totes estes històries.

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Ja veig que no sóc jo a soles qui passa a blanc i negre més per supervivència que per sentit artístic.
  En blanc i negre has aconseguit un bon retrat, doncs sempre he pensat que una mirada és per sí tot un retrat.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit