Belleses en el…

8 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Bellesa en estat pur.
  Per cert, és la primera vegada que veig acabat mate en un monitor, eres el rei dels acabats no convencionals!

 2. Vicent Granell ha dit:

  Guapes !!
  A més de les models que aportes la serie m´agrada tant per el seu acabat i les visions que aportes ,la 1ª la veig magistral per començar i la resta ja ho dit al principi.
  Cuida´t !!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gràcies Vicent. La 1ª si vols que et diga la veritat, no sé per què a ningú se li ha ocorregut fer-la abans. Jo la veia cada dimecres de reunió. Les altres amb eixos rostres, poca faena em donen. Una salutació

 3. vicent banyuls ha dit:

  Em quede amb la primera, un magnific detall, llàstima que no se m'ocurrira a mi. Les altres dos les veig una mica difuminades sobretot els ulls apagats. De totes maneres no me faces molt de cas, la meua vista tampoc és de fiar.
  Salutacions Carlos.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gràcies Vicent. És possible que et semblen difuminats els ulls en la 1ª doncs estan fetes amb un 70/200 i el focus està una mica retrasat. En la 2ª no estic d'acord doncs vaig il·luminar les pupil·les precisament per a donar-li una mica més de vida. Les dues estan retallades i ampliades. Salutacions

 4. Jose Ferrando ha dit:

  La primera l'he vist i la fet, pero no queda com la teua, aixi no la he mostrat.
  De les models, podies mostrarles sense trama? Crec que guanyarien.
  De totes formes molt bones

  • Carlos Muñoz ha dit:

   En la 1ª vaig estar esperant una estona per si passava algú vestit de roig i mentrestant anava fent, però com no va passar ningú, em vaig decidir per aquesta. La trama l'he copiat d'un fotògraf de BBC d'Elx que a mi m'agrada molt i acabe de descobrir com es fa. Crec que per a noces, etc… no queda malament. Gràcies pel teu comentari.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit