Blauets

10 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Moooooooooolt , Moooooooolt !! aquest matí en comentaves que a la vesprada aniries a captar algun que altre blavet i el resultat és per que me desmaie davant el que aportes al blog !! quina pasada de nitidesa i de colors !! Mooooooolt !!
  Bon treball i molt bona l´entrada que presentes !!!
  Salutacions !!

 2. vicent conti ha dit:

  en estonia lan fet el pardalet del añ, gracies

 3. Després del rendiment que li has tret al senyor mascle, poca cosa queda per fer. M'agrada molt la primera per la serenitat que mostra. La segona és una obra d'art. Es mereix un retoc.

  Salut!

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Diuen que els blauets són difícils de retratar però la els veig menjant de la teua mà.

 5. Anònim ha dit:

  Que passa, que no s'antereu. Per a Rafael; la segona foto es normaleta, o no te molesta la figuera.
  De les cuatre la primera te valor, les altres no valen res.
  Josep Antoni.

 6. Company "anònim", crec que qui no s'"entera" ets tu. Que què passa, preguntes? Passa que no t'has llegit el comunicat amb les recomanacions per fer comentaris al blog. Això passa!
  Fe-me el favor de respectar-me el nom.

  Salut!.

 7. Antonio Cuenca ha dit:

  Sin duda, yo me quedo con la primera, de la 3ª y la 4ª, solo me gusta la composición y sobre la segunda yo creo que el momento vale la pena a pesar de que moleste la higuera, (prefiero una foto que me cuente algo, que una foto perfecta que no me diga nada).
  Salut.

 8. Anònim ha dit:

  Rafael sigues sin '''''ENTERARTE'''''. No tengo tiempo para comunicados ni chorradas. Mi tiempo es para 'el Buauet'; y perdona en este tema voy un poco mas avanzado que tu o usted. Ahhhh… el meu non es Josep Antoni en este comunicat i el d'avans.Que tinga una opinio diferent a la teua no significa que to te repecte. Per a finalitzar voste deu de respectar tambe al mestre i per supost no es Conti. Un Abraç.

 9. Company, disculpa'm per no haver-te identificat. És que de vegades entra a comentar gent que no sabem qui és i estem una miqueta escaldats. No és el teu cas. La culpa és meua per no haver-te reconegut. I és que fa temps que no ens veiem. També la culpa és meua.
  Et dóne la raó. Ets el mestre i amo i senyor dels blauets i les teues opinions són i seran sempre benvingudes si són constructives i les expresses convenientment. Com que hem tingut problemes a causa d'això, la junta directiva d'FA va publicar un comunicat al respecte.
  Gràcies per opinar.

  Parlant de tot un poc, no et deia que no em respectares, sino que respectares el meu nom que és RAFEL i no RafAel.

  A vore quin dia em puc escapar i fer-vos una visita a tu i als teus amics de color blau.

  Salut i una abraçada forta

 10. Josep Antoni ha dit:

  Hola Rafel, perdona per el equivoco. Per fí t'has donat conter de'l engany. Lo de la visita quant vullgues.Si vols punxa en el meu nom i em dius que te pareixen les meues fotos. Un abraç i fin ara.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit