Baix del pont (Foto de la setmana)

Canon 70D Tokina 11-16 2.8 a 16mm  f/7.1  1/50  ISO 100

 • Autor: Carlos Munoz

6 Responses

 1. La composició: perfecta. El detall de la figura humana i de la canina: un encert. L'ambient molt ben aconseguit. Per al meu gust un poc escassa de contrast, però ja saps que els meus gustos no concideixen amb els de la majoria.

  Salut!

 2. Vicent Piquer ha dit:

  La composició és perfecta i m'agrada, has sabut donar-li eixa profunditat.
  Encara que l'objectiu ajuda, però cal saber que objectiu.
  Coincidisc en Rafel, en que potser has volgut donar-li eixe aire un poc passat per a mon, jo també haguera contrastat un poc mas.
  Açò hi ha per a tots els gustos.
  Salut

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Per a mi ha estat molt important poder-la comparar amb la de Jose R, una clara demostració de com interpreta les imatges cada u.

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  En primer lloc, agrair-vos l'haver triat aquesta foto com a foto de la setmana. Després dir-vos que vaig haver de retallar i enquadrar molt la foto doncs les columnes no estan en paral·lel a la càmera, estan al viés, per açò he cercat el centre sols en la franja de llum. Aquesta foto és una de les 3 que vaig fer per al HDR, però m'he convençut que els HDR o es fan amb trípode o no ixen com a mi m'agraden. El virat és el resultat d'un descobriment en internet, a més després de veure la bonica foto de JoseRa jo havia de fer alguna cosa per a diferenciar-la. Gràcies per opinar i per votar.

 5. Rafa Montagud ha dit:

  M'agrada la fotogràfia,sobretot, l'aire que li dona "la neblina" que ix dels costats. Pose neblina perque no se com es diu. Jejejeje… . Bona imatge,Carlos.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit