Aviones

7 Responses

 1. Vicent Banyuls ha dit:

  Interessant i bona sèrie d'avions. Em quede amb la segona per eixe contrallum que has aconseguit i amb la tercera,fotografiant el moviment, molt bona foto. Salutacions Gildo.

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Bona serie, m'agrada la tercera perque no se com as conseguit eije desenfoc del ala com si estaguera en marcha al igual que la cuarta que fa l'efecte de que pasa l'avió aija altura.
  Bones.
  Salut

 3. Vicent Esteve ha dit:

  Molt bona serie. M'agrada. Eixa segona a contrallum resulta interessant i la quarta també. Acertat també el blanc i negre.

 4. J Bta Puchades. ha dit:

  M'agrada terçera i espeçialment l'última, siga per que trobe un b/n ençertat

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona sèrie d'avions, encara que jo les haguera presentat les 4 en b/n perquè tinga coherència la sèrie. M'agradaria saber com has tret les hèlixs en moviment de l'última. Salutacions

 6. Vicent Granell ha dit:

  Bona serei d´avions !!!
  Mai he fet una serie d´aquest tema i veig que hi ha molt de potencial a les imatges que aportes. Destacari personalment la 2ª i la 4ª, tant el contrallum com la visió del mateix és molt destaclable per a mí així com la composició d´aquestes dos imatges .
  Bon treball !!
  Cuida´t !!

 7. Paco Tortosa ha dit:

  Bona serie, el tema del spotting no es masa habitual, encara que té el seu atractiu i els seus seguidors.
  La primera, un bonic B/N, crec que tindría més força d'haberse pillat aterrant, o despegant, segons siga el càs.
  La segona, la maqueta penjada, queda molt bé com a contrallum, ben pillat l'enquadrament de manera que casi ocupa tota la finestra.
  La tercera, no em convenç l'edició, emulant el moviment del ala però el motor queda casi quet. Baix el meu pareixer, un moviment mes lleuger a tot el conjunt sería més creible.
  La cuarta m'agrada molt, no acabe de tindre clar si es reialment un vol rasant, com diu el titol, o bé un muntage, pero queda fantàstica.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit