Avinguda de Carlet

Encara que ja farà un any d’una  semblant presentada, tenia pendent en el cap esta instantània, però calia buscar el dia i l’objectiu.
 D’obligatori menester és indicar les dades (en esta) ja que l’objectiu amb el qual s’ha fet és de tinença temporal, i he d’agrair el seu ús a Carlos Muñoz per iniciativa pròpia i a Rafel Ferrandis per assentar amb el cap el traspàs, atés que l’objectiu és de la seua col·lecció privada.
Així que si per casualitat em donen algun premi per esta, no ho compartiré però agrairé a Rafel que ” amb bon instrument bé es fa “
 Objectiu – Sigma 8-16 mm 1:4,5-5,6
Cànon EOS 550 – f.5,6 – 1/640 – ISO.800 – 11mm

4 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Molt Vicent !! bona presa i ben presentada amb una magnifica esplicació de com s´ha gestat aquesta imatge. El que la sige la consige !! Bon treball al que posiblement pel monitor o per la baixa qualitat obligada al blog li note a faltar un poc més de nitidesa.
  Salutacions !!

 2. Bona panoràmica, "Vicente". Gràcies per traure-li rendiment al meu objectiu. No sé si és l'objectiu ideal per a exteriors perquè dóna un color un tant apagat, però a la imatge que presentes crec que li va bé.
  Com Vicent Granell, també la trobe poc nítida. Potser si hagueres tancat més el diafragma, haguera guanyat.
  Parlant de tot un poc, la meua col·lecció no deu ser privada, si aneu passant-los les lents els uns a als altres.

  Salut!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Per a no ser teu l'objectiu has sabut traure-li partit.
  M'ha agradat molt aquest treball.

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona idea i bonica perspectiva. Jo haguera enfosquit una mica el cel per l'esquerra per a dramatitzar-ho més i aclarit el centre de la foto. Però si a tú t'agrada així, doncs així serà. Una salutació

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit