APLEC FOTOGRÁFIC A ALBAIDA ESGLÉSIA

7 Responses

 1. Angel Bosch ha dit:

  Hola Eladio, bona serie aquesta que ens mostres.
  De la primera foto que ens portes el cel no em diu res, li falten nuvols o llum o un ovni o jo que sé, pero algo!! La perspectiva que li has tret des d´un costat pero fent que la punta del campanar estiga pràcticament al centre de la toma m´agrada molt.

  De la segona li llevaria un poc de terra i li trauria eixa vidriera que es veu dalt de la porta. Es una porta que té molt de potencial inclús per a fer-li alguna foto detall sense traure-la tota.

  La del rellotge es la que més m´agrada de la serie a pesar de tindre tallats els costats del cercle de pedra. Molt ben vista.

  En la de la campana has controlat molt be la llum traent-li els detalls de la campana i la llum que entra per darrere d´aquesta i que mostra el paissatge (no em decidia entre esta i la del rellotge sobre queina m´agradava més)

  A la de la reixa li veig molt caiguda cap a l´esquerra.

  Del l´última m´agradaria vore els datos de la foto, has controlat molt be la llum en un lloc que deu ser prou dificil com es en l´interior d´una esglesia. No se si has tirat de flash (encara que no es veuen reflexos) o has tirat de ISO, però l´has resolt molt be. Enhorabona

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Bon document i bon color mos aportes en estes imagens, Albaida bon poble, me quedat sorpres de vore que pujareu al campanar i tot.
  Llum ben controlada.
  Salut

 3. Vicent Granell ha dit:

  Bon reportatge de la KDD al poble d´Albaida on trobe a faltar fotos de la gent participant a la KDD i tanmateix intentar treballar un tant més el tema compositiu a les imatges, aixó si m´agrada la serie.
  Cuida´t !!

 4. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Molt bon reportage d'Albaida, estic d'acord quasi en tot amb Angel, no mes que , per a mi en la de la campana veig enfocat el badall i desenfocat el poble, tal vegada amb una apertura mes alta s'haguera pogut veure millor el poble, en canvi, la de la reixa crec que al desenfocar-la li lleves el protagonisme que per a mi si te, de tota manera bon reportage, cuida't

  • paco tortosa ha dit:

   Mecedes, a bullgut donar protagonisme a la llum y al fons de la foto de la reisa. Tinc fotografies en la reisa enfocada. En cambi a bullgut donar protagonisme al campanar y la campana el fons el volía desenfocat. En un diafragma mes obert mens profunditat de camp

 5. Paco Tortosa ha dit:

  Un bon reportage fotogràfic d'eixa quedada a Albaida !!

  Teníes una llum dura, a plé Sol d'un día clar i ràs, que no favorix gens la fotografia.

  Com ja ha dit Angel, la foto de la façana de l'esglesia, amb la porta, té molt de joc, simplement retallant-la i adreçant-la, de manera que eixa porta tinga tot el protagonisme.

  La foto de la campana, m'agrada tal com està, ben resoltes les llums per a tindre detall en la campana i també al cel i al poble.

  Al contrari que apunta Mercedes (i es que la fotografía cadascú la vetgem distint ..) a mi m'agrada, en general, utilitzar varios planos en les fotos per mig del enfoc-desenfoc i trove acertat tindre la campana enfocada i el poble més difús (posiblement jo haguera optat pèr tindrelo més desenfocat encara).

  La interior, del retaule de l'esglesia, ben encertada de llum i detall, especialment a la imatge del Crist, perfectament enfocada.

  Bon document Eladio.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit