Andreu

Ob. 24-70 LII  f/2.8  1/50s  ISO 1600

10 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  M'agrada el treball amb l'edició i excel·lent la il·luminació, interessant el atrezo, el dubte me la planteja que aquesta agafant i mirant amb tanta atenció, de certa manera em trau de la foto. Salutacions

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Bona llum, bon acabat i bon enquadrament. Te ho dic de bon rollo, Salutacions

 3. Ximo Bueno ha dit:

  La foto extraordinària.
  L'amputació fotogràfica, terrible.
  Que carall està fent aquest home?

 4. Sent molt això de l'amputació. Estava agafant un pastís de damunt de la taula, el problema és que estava en zona fosca i no eixia bé la mà. La foto més que res l'he penjat per a veure si este tipus de foto tan fosca i amb tant contrast agrada. Gràcies a tots per les vostres opinions. La pròxima vegada intentaré no amputar res.

 5. Antonio Cuenca ha dit:

  Muy buena la luz ! Muy bueno el encuadre! Y muy bueno el momento !
  Salut.

 6. vicent banyuls ha dit:

  A mi m'agrada. No m'importa l'amputació, el que no es veu no existeix. Bon enquadrament i possiblement li fera falta una mica més de llum al monyo.
  Salutacions Vicent.

  • Antonio Cuenca ha dit:

   Coincido contigo al 100% Bañuls, "lo que no se ve no existe" y demás cada uno tiene que hacer su foto. La luz está más complicado, es evidente que el contraste entre la frente y el cogote, es excesivo, pero mucho me temo que Martinez no podia controlar la luz, se limitó a provechar lo que había, tal vez se hubiera podido corregir un poco en la edición a posteriori ( digo un poco por que a mi me gusta maquillar un poco la realidad, pero sin cargármela. Es un gusto personal claro ).
   Salut.

 7. Vicent Granell ha dit:

  Molt be pels tons de color i treball de processat, ja saps el que pense de les amputacions i en aquesta ocasió personalment pense que crida i molt la atenció aquest fet i per a mi deslluiex el retrat en la seua dimensió.
  Cuida´t !

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit