Amics

Ob. 70-200 LII  f/2.8  1/640s  ISO 400

13 Responses

 1. Vicent Martinez ha dit:

  Ens fem grans, i el pas del temps va marcant el nostre camí. Aquesta escena em va agradar quan la vaig fotografiar. Després, a casa, quan vaig estar treballant amb ella, la vaig observar detingudament en la pantalla de l'ordinador i em va omplir el cor de tendresa. És realment una escena entranyable i la dedico a tots aquells que comparteixen una amistat, sigui el tipus que sigui. Perquè els amics, els bons amics, és el únic important que trobarem en aquesta curta vida.
  Vicent

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Una foto molt oportuna, que cal veure-la i disparar sense pensar.Efectivament reflecteix el pas del temps i l'amistat. Tècnicament parlant jo haguera enfosquit les parets per a donar-li més protagonisme al subjecte. Molt bona imatge. Enhorabona

  • Vicent Martinez ha dit:

   Gràcies Carlos. Sé que la qualitat de la imatge podria haver estat millor, però l'important en ella és el mensage que vol transmetre.
   No obstant això, gràcies per la teva opinió. Ara la miro i veig que tens tota la raó. si l'hagués enfosquit un poc, i el fons més, hagués quedat millor.

 3. A. VIDAL ha dit:

  Molt tendra i molt bonica . M' agrade .

 4. Rafa Montagud ha dit:

  Bona imatge,Vicent. Reflexa la fidelitat dels animals,davant les les persones; del reves,no sempre es igual. Bona imatge que, com diu el company Carlos, cal veure-la. Bona llum i composició. Enhorabona,Vicent. Salut !!!!

 5. Antonio Cuenca ha dit:

  ¡Me gusta!
  Técnicamente la veo perfecta.
  Salut.

 6. Vicent Piquer ha dit:

  Molt bona Vicent, ha esta no li falta res de la meua part, molt oportuna .
  Salut

 7. Vicent Granell ha dit:

  Per mi perfecta!! Molt ben vista i ben captada. M'agrada tal i com la veig. Felicitats pel treball i per compartir!
  Cuida't.!!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit