Alzira amb boira

6 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  La 1ª m´ha enamorat, la veig una maravella tant de color com de moment captat,molt !!
  La 2º trobe a faltar un punt de focus , solament amb un punt de nitidesa i enfoc també seria una meravella visual. Bon treball i ben aportat.
  Cuida´t !!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gràcies Vicent. teníem previst anar a Requena però en fallar-nos el 3º vam dir d'anar a Antella però comforme anàvem acostant-mos a Alzira vam veure l'ermita amb clars i núvols i allí que ens vam anar descobrint un paisatge molt difícil de repetir, així és que ens vam unflar a fer fotos. Efectivament a la 2ª li falta focus,doncs no era fàcil enfocar amb el fred que feia, la que vaig a pujar a Flickr sí té. Gràcies per comentar

 2. Antonio Cuenca ha dit:

  A mi me gustan las 2, son 2 fotos muy especiales, además de ser diferentes a lo que se suele ver por aquí, son cautivadoras, te transportan a un mudo de ensueño.
  Bravo Carlos.
  Salut
  Feliz navidad para todos.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gracias Antonio. Más que nada pienso que son situaciones que son difíciles de que se repitan el dia que tu vas a salir a hacer fotos, entonces hay que aprovechar al máximo. Felices fiestas y gracias por comentar

 3. Vicent Esteve ha dit:

  Les dues fotos semblen molt boniques. Resulta més important l'instant i la meravella de paisatge que el focus que puga tindre. Molt espectaculars i dificilment repetibles. Com tu dius, hi ha que aprofitar el momento que no es tornara a repetir. Enhorabona.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit