Algemesi Nocturnes

                                        
           Que l’Any que comencem mos plene d’Exist y Felicitat 
            Bon ANY y molta Salut       

4 Responses

 1. Sebastián Garcia ha dit:

  Muy logradas Piquer, me quedo con la primera, un contra nocturno, AHÍ ES NA!!!!

 2. Vicent Granell ha dit:

  Bones fotos Vicent !! Em quede amb la 1ª i aixó que pense que li sobra llum pel que pense que li has donat massa temps d´exposició, eixa escaleta la tinc que afotar Jo , de la segona me sobra la palmera. Veig que el sensor de la camera no te l´han fotut i va de perles amb eixa camera arregladeta. Per cert !!! Tots sperant a la Capella per tal que encegueres les llums i Tu fent fotos al Cabolo ??? ja,ja,ja que llest que eres !!!
  Bon any i Bones fotos !!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Contra gustos colors, a mi m'agrada molt més la segona, però anem per parts.
  El pontet el trobe enforfoguit, mancat d'espai, m'hagués agradat molt més vore-lo sencer, amb més perspectiva.
  Al monument també li haguera obert més el enquadre (encara que Vicent Granell hagués fet el contrari), haguera il·luminat més el rostre i tant al cap com la peanya li haguera donat un color més gelat, més de metall i pedra.
  De qualsevol manera queda patent que cadascú té el seu punt de vista i que la foto nocturna (més en un poble que intenta estalviar energia) té molta dificultat.

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Agraït per les vostres informacions i comentaris, de tot això s'aprén, però he d'informar-vos que per a fer la foto del pont em les vaig veure i me les vaig desitjar, ja que no queda costat bo i si obria un poc mes entre el fanal i i l'enlluerne quedava pitjor . I com diu Sebastián ' ací és na!! '
  “Gràcies"

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit