Algemesí, des del meu terrat.

Al MESTRE (malgrat que no sóc tan “saturador”)
(50mm – 1/100s – f/16.0 – ISO 50)
Panoràmica de 5 fotos

Va por usted, DON ANTONIO

9 Responses

 1. Antonio Cuenca ha dit:

  La panorámica es muy buena Ximo, y el color precioso, la profundidad de campo es buena, Lo que me resulta rarísimo es, que siendo tu el maestro de los detalles, no hayas quitado esa caldera solar de calentar agua que asoma por bajo casi en el centro de la imagen y que chupa cámara sin piedad, a mi se me va la vista directamente a ella, no se si a los demás les ocurrirá igual, o solo es una manía mía.

  • Ximo Bueno ha dit:

   La he visto i he dudado, al fin la he dejado como un signo de "modernidad".
   También he visto (tarde) las manchas del filtro del ccd, las he corregido en el original, però esta copia la dejo como está.
   Un placer conocer tu opinión, ¡grácias Antonio!

 2. No sé quina m'agrada més. A la primera li falta saturació per al meu gust. A la segona li sobra groc. Potser mesclant-les al 50% eixiria una imatge millor. És qüestió de provar. Veus?, les panoràmiques és una assignatura que tinc pendent (i mira que m'agraden!)

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Bé Ximo, benvingut al món dels saturadors de color. No et preocupes és una malaltia NO contagiosa, però engancha.¿veritat que la 2a t'agrada més que la 1a, quant a saturació del color?. Bon pano. Salutacions

 4. Antonio Cuenca ha dit:

  Muchas gracias Don Joaquín.
  A ver Ximo, un pequeño desafío, si tu organizas un taller sobre panorámicas, yo me ocupo de otro sobre macro. A ver si así hacemos algo más allá de PS.
  El guante está en el aire.
  Un abrazo.

 5. josep emili ha dit:

  Sense " l'aparato" m'agrada mes,a part de la saturacio que pera mi estaría entre una i l'altra trobe alguns blanc amb poc detalls.

 6. Vicent Granell ha dit:

  Compartir l´opinió de Josep Emili li falta contrats al blanc i li sobra saturació de color als edificis.
  bon vent !!

 7. Carlos Muñoz ha dit:

  No sé que té la 2ª foto que quan la compares ràpidament amb la 1ª pareix que té un efecte ¨barrilete¨ que ¨achata¨ la imatge i que no importa si no veus la 1ª. La veritat és que eres un mestre del tampó de clonar, perquè no es nota res a hages llevat el depòsit. Respecte a la saturació, saps que jo li haguera donat més ¨caña¨, de fet em l'he abaixat i li he donat el meu acabat especial made in CArlos i per al meu gust m'ha quedat niquelada. per a gustos, colors, o siga, Algemesí. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit