ALBUFERA VIVA

Nikon 200D; f/6,3- 1/125s;  200 ISO

10 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Guapes Gerardo !! Has captat un gran espectacle per la marjal, ha destacar per a mi la 1ª i la 3ª, en la 1ª per qué apareixen unes casetes que situen el,entorn on és captada aquesta imatge i la 3ª per qué les aus junt amb el camp i les muntanyes configuren tres dimensions ben simetriques , diferenciades i visibles. Bon treball !!
  Gràcies per compartir !!
  Salut i bona llum !!

 2. Vicent Piquer ha dit:

  No esta gens mal, me quedat sorpres al vore eijes aus, o Garces, no se com es diuen, de color negre , no ho vist mai.
  Per les fotos et dire que mol be, pues no es gens facil tirar a 200 de ISO i traure eije cel ieije fondo.
  A per mes .
  Slut

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Bones imatges d'hivern a la marjal, colors ben saturats i enquadres prou ben resolts donada la dificultat del tema.
  Rematar la feina amb un enfoc per a web haguera estat la guinda que trobe a faltar.

 4. GERARDO PÉREZ ha dit:

  Gracies per les bones paraules.Totes les fotos estan preses i fetes al natural…..bè,i un poquet retocaes de color i llum. Va ser molt facil: les aus estaben allí i jo també vaig pasar en eixe moment. Casualitat ?. (Perdoneu les faltes ortográfiques)

 5. Xavier Naval ha dit:

  Hola, Gerardo. Podries indicar, per curiositat, en quin lloc de la marjal estan fetes?

 6. A vore, Gerardo: Què vol dir això que les fotos estan preses i fetes al "natural"? Que no les has fetes amb una càmera "artificial", fent passar la llum per un objectiu "artificial" i impressionant un sensor "artificial"? Que després no les has guardades en una targeta "artificial" i les has passades a un ordinador "artificial"? Que després no les has retocat al teu gust? Si això li dius tu "natural"… Jo no ho entenc. Per a mi natural és una poma, però una fotografia no té res de "natural".
  Has seguit, bàsicament, el mateix procediment "artificial" que seguim tots", o no? O és possible que amb "natural" vulgues dir que no són HDR? Per si és eixe el cas, et diré que l'HDR és possiblement més "natural" que la foto única, ja que acosta més la imatge que s'obté a la que capta la nostra vista.
  De les imatges que mostres, m'agrada més la tercera. La trobe més equilibrada perquè està més ben repartida en tres terços diferents i les aus, retallades sobre el cel no es confonen amb el fons.
  Sobre les aus, si no m'enganye, les negres són Capons Reials (Plegadis falcinellus). Es tracta d'una au gregària que s'alimenta d'insectes i de granotes (poques en trobarà) i que passa els hiverns a l'Àfrica. Ara es veu que els passa ací. En castellà té el nom lleig de "morito común".
  A Xavi Naval li diré que jo les he vistes algunes voltes darrere de la llacuna del Samaruc mirant cap a Sollana.

  Salut!

  • GERARDO PÉREZ ha dit:

   Amigo Ferrandis, creo que has interpretado mal mis palabras (que no son de ninguna manera críticas con cualquier tipo de técnicas fotográficas, que por otra parte admiro y respeto) Lo mío es pereza, por eso digo que me pierdo. En cuanto a lo de la palabra natural, por favor, amigo, no lo tomes al pìé de la letra. Todo en la fotografía es artificial, es transformación, ya lo sé, pero me pirro por una instantánea que me dé la impresión de haber captado algo de la Naturaleza cogido "in fraganti"………o eso quiero creer. Que conste que me ha hecho muy feliz tu comentario.

 7. Antonio Cuenca ha dit:

  Muy buenas fotos Gerardo, yo soy un fanático de las fotos de naturaleza y estas me gustan mucho.
  Las aves negras las tengo en fotos de años anteriores, pero este año no he visto ninguna.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit