Alba Cebolla

L’he tornat a editar seguint lo aprés als tutorials que estic seguint. Està feta a la zona de “La Vila” (Alzira)

 

 • Obertura: ƒ/2.8
 • Autor: Rafael Montagud Santamaria
 • Càmera: NIKON D800
 • Presa: 2 març, 2019
 • Longitud focal: 112mm
 • ISO: 200
 • Velocitat d’obturació: 1/2500s

7 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  No sóc molt de retrats però dir-te que m’agrada més esta foto que l’anterior de la fallera (aquella em sembla una foto més casual. Per cert compartisc l’opinió del company Javi sobre ella).
  Esta foto es veu més estudiada, amb més intenció i amb un treball evident.
  Ja opinaran els retratistes, salutacions

 2. Javi Maravilla ha dit:

  Com comenta Ximo, aquesta foto a diferència de les anteriors no és una imatge casual, es nota que està buscat tant el lloc com la pose. Encara que considere que és una molt bona imatge, te faré uns quants comentaris sempre desde el meu punt de vista, que no te perquè ser el millor ni el mes encertat. Veig que has treballat amb detall el rostre de la model, pero trove en falta el mateix nivell de treball als dits i la part de dalt dels cabells. Intentaria igualar el to de la pell del dits amb el del rostre. També veig el fons excessivament desenfocat, ja que has buscat un lloc amb un fons adequat per fer un retrat intentaria traure mes profunditat de camp perque el fons es veguera mes nítid, veguent les dades exif imagine que tindries prou llum per a aconseguir-ho. Bon treball i continua mostrant-mos les teues imatges, Bon treball.

 3. Vicent Esteve ha dit:

  Doncs jo discrepe de Javi respecte la profunditat de camp. Tal vegada l’angle de dispar poguera ser millor buscant no tindre eixes llums cremades al fons.
  La foto molt guapa i ben treballada. Tan sols la postura de la mà em sembla poc natural, li buscaria una pose més natural.
  Com veus, tens per a tots els gustos. Cadascú veu les coses d’una manera.

 4. Paco Tortosa ha dit:

  En conjunt és una foto ben planejada i treballada i segur que haurà collit molt d’èxit en les teues xarxes socials, perquè és molt bonica.

  Posats a donar opinió, que únicament és això, la meua pròpia visió, et diria que el posat no acabe de veure-ho natural, tampoc és que ho veja forçat, perquè no ho és, però li falta alguna cosa perquè en una primera ullada agrade.

  Respecte a l’edició, m’agrada la subtilesa amb què has tractat la pell i el color en general, la foto és preciosa. L’únic detall, que ja t’han comentat, és la diferència de llum i color que s’aprecia entre la pell dels dits i la cara, són detalls fàcilment corregibles en l’edició i poden fer-li un tomb a la foto. El desenfoque del fons a mi m’agrada així en retrats i el veig correcte.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

 5. Vicent Granell ha dit:

  Personalment m´encanta aquest retrat , el treball dona els seus fruits i dirigir a la model triar el lloc i una molt bona edició del retrat dona pas a un treball digne del meu elogi !!! En horabona pel treball que aportes !!
  Gràcies per compartir !!!

 6. Molt bona imatge Rafa i el retoc que li has treballat a la model fantástic.
  Saludets

 7. Miguel Alonso ha dit:

  Per a que una velocitat de 2.500 ? Tenies por de que arrancara a correr ?

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit