Alba (4 fotos)

F4     70mm    ISO 400    1/80

 

F4     70mm    ISO 500    1/125

 

F4,5     43mm    ISO 640    1/100

 

F3,5     40mm    ISO 800    1/100

 

 • Autor: Angel_Bosch
 • Càmera: PENTAX K-3

8 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Molt guapa tant la la serie com la model, del treball que aportes destacaria de sobremanera la 1ª i la 2ª, amb la 1ª ja m´he quedat bocadat del peaso de retrat que has aportat.
  Molt guapa tota la serie amb diferents esquemes de llums i poses de la model, tot molt variat i enriquidor. Enhorabona per aquest treball que presentes!!! i Gràcies per compartir!!.
  Salutacions !!

 2. Josep E. Naval ha dit:

  Molt guapa la serie, m’agrada sobre tot la cuarta, de totes m’agrada la llum que has conseguit. Trove que la primera te la cara fora de foco, cuan siga major vull conseduir eixe ambient amb la llum.

 3. Vicent Esteve ha dit:

  Molt guapa la sèrie !!! Enhorabona !!! Ben conseguides !! Jo vullc fer algo semblant però no domine la llum com tu !! La segona és la que menys m’agrada perque trobe una llum combinada amb la pose que no sugereix, tal vegada deixar la part fosca en negre o aplicar un b & n, pense.
  Ja ens instruiràs que ahí hi ha molt per descobrir !!!

 4. Sensacional Ángel. Fantástics els retrats i com no…la model se ho mereix.

 5. Ximo Rosell ha dit:

  Es veu un treball seriós i molt estudiat, enhorabona pel resultat.

 6. Paco Tortosa ha dit:

  Una bona faena, en general, en posats i il·luminació, un gran treball que ens presentes.

  De la primera, m’encanta l’esquema de llum utilitzat, la il·luminació zenital és molt apropiada al posat, en conjunt una gran foto, la que mes m’agrada de tota la sèrie.

  La segona, amb la utilització de llum de retallada queda quasi com una silueta, encara que es continuen apreciant tots els detalls de les parts no il·luminades, a partir d’ací ja seria qüestió de gustos, o donar més llum a aquestes zones o enfosquir-les completament, no obstant això jo la deixaria tal com la presentes, m’agrada molt tal com està, a mig camí, entre un posat clàssic o un suggeridor.

  La tercera i quarta, si bé es tracta de posats molt aconseguits i il·luminació elaborada, ho sent però no em convencen, per la qüestió de les baranes de la capçalera del llit, en la tercera foto, queden just darrere del cap i en la quarta a l’altura de l’esquena, amb l’ombra projectada sobre ella, aquestes baranes a mi em distrauen molt, em porten allí la visió, quan no hauria de ser així. Amb un fons mes neutre, sense la capçalera de llit, en la meua manera de veure, millorarien molt.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

 7. Gildo Arribas ha dit:

  Magnifica serie señor. Enhorabuena. Ya no me quedan recursos para añadir mas comentarios después de todo lo indicado por los compañeros…

 8. Vicent Piquer ha dit:

  Aixo que diu Gido dic jo, fantástiques ! quant siga major vull ser com tu.

  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit