Al riu

 • Autor: Carlos Munoz

8 Responses

 1. jose ferrando ha dit:

  Un altre dels teus reptes.
  A mi esta vegada no en convences.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Lament que no t'agraden Pepe però eixe efecte és exactament el que anava buscant encara que més exagerat o siga amb més esquitxades i després d'aquesta prova ja sé com fer-ho. També les tinc tot a focus però són fotos més normals. Gràcies pel teu comentari el qual estime i valore.

 2. Paco Tortosa ha dit:

  Un treball, en el meu entendre, díficil de vore però amb molta força i potencial.

  Generalment, el desenfoc de moviment proporciona fons desenfocat i el participant enfocat, en més o menys grau.

  Ací veig que el fons té un desenfoc prou més acusat que el piragúiste, supose que el moviment de la càmara, premeditadament, no ha sigut suficient per a deixarlo "clavat", pel contrari part del surc marcat pels xorolls d'aigua queda prou nítid, rebent la nostra atenció, imagine que eixe era l'efecte buscat.

  Un treball atrevit, com alguns del que ens presentes, a mi m'agrada.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gràcies pel teu comentari Paco. Efectivament anava buscant eixe efecte de les traces de les gotes d'aigua i no que el subjecte estiguera més o menys enfocat, encara que és possible que fent-la una mica més ràpida quede millor doncs aquestes estan a 1/20 i 1/30. El pròxim dia ho provaré.

 3. Vicent E ha dit:

  A mi m'agraden prou. Donen la sensacio de moviment que és el que buscaves. Molt aconseguit eixe efecte. Tal vegada jo havera provat conseguir un poc mes el "barrido" amb una velocitat un poc mes altsa, pero supose que tu ho hauras provat també i aquest efecte t'ha convençut més. M'agraden molt. Molt dinàmiques.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Efectivament vaig fer algunes a 1/60¨ i el subjecte està més a focus i l'efecte també ix bé. Són les que he pujat a facebook. El tema del ¨barrido¨ no cregues que és fàcil doncs tendim a parar la càmera en el moment de fer la foto, almenys açò em passa a mi.Gràcies pel teu comentari. Salutacions

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Pense que has abusat d'un mateix efecte.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit