Al polígon d’Algemesí

Albenfruit

Hotel

4 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  la primera m'agrada mes q la segona, per a mi massa fosca,tornem al mateix, minimalisme a l'arquitectura, encara q siga industrial

 2. Paco Tortosa ha dit:

  Dos imatges molt diferents, amb dues edicions també diferenciades.

  La primera foto, la dels fanals, té una composició molt agradable, que atrapa la vista i et convida a recórrer una vegada i una altra totes les línies que tracen els elements. L'edició, de luxe, suau i potent alhora.

  La segona foto, no li acabe de trobar una composició potent, com l'anterior. L'interés d'aquesta imatge, a la meua manera de veure, crec que ho has decantat cap a l'edició, amb un processament arriscat que transmet tota l'atenció cap a la barana, amb la llum solar forta que rep. Encara així,en la façana que queda per davall de la barana s'aprecien bastants elements que distrauen la vista, crec que havent eliminat prèviament el rètol de l'Hotel hauria quedat més atractiva.

  Ambdues imatges són un bon exemple per als quals consideren que a plena llum del dia no es poden obtindre bones fotos.

 3. Vicent Granell ha dit:

  La 1º la veig a diari quant pase amb el cotxe i evidentment ja fa gaire temps vaig anar amb la càmera i alguna que altra semblant vaig captar, però ni per espillera s´arrima al blanc i negre que te gastes que li dona el teu toc personal i diferenciador. La 2ª no me atrapa visualment i per tant no me captiva.
  Salutacions !!

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Ja ho vaig comentar, jo passe dia si dia no i no vec ni el hotel, vec un tros de fusta, i tu li traus punta i fas un llapis.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit