A la XIV Trobada de Muixerangues d’Algemesí

Xicots de Vilafranca
(14-24mm – ISO 400 – 1/100s – f/13.0)

 • Autor: Ximo_Bueno_

6 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Sent mestre, jo pensava que amb la mania de les distorsions, tu ni-kon eixe objectiu podries fallar, crec que ho has fet a posta per a veure que et critiquen.
  Perquè això no es fa, vols que et diga que la fatxada de l'Església es cau per a arrere, que els fanals de la dreta estan caient cap a l'esquerra, que no hi ha color en la foto, però tot açò no m'ho crec, ara explica'ns qual és el truc, perquè té truc , no?".
  Salut

  • Ximo Bueno ha dit:

   Estic de viatge i faig servir el portàtil del meu fill. Faig el que puc treballant en precari.
   I, saps una cosa?, té raó Ximo Rosell, amb el monitor d'un portàtil no es pot treballar, però tinc el costum d'entrar al blog i encara que siga de qualsevol manera m'agrada estar entre vosaltres.

  • Ei, Ximo, excuses de malpagador. Jo treballe sempre amb el portàtil i trac textures. A tot açò, no li lleve la raó a Ximo Rosell: jo ja m'he comprat un monitor i la cosa se'n va com del cel a la terra.

 2. A l'església i al campanar li falten textura. Ei, no hem tingut ja esta conversa?

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  No sé qui va dir allò de que les fotos, com els bons arrossos, cal deixar-les reposar. Crec que has tingut pressa en pujar esta foto. En els teus arxius segur que tens millors fotos que esta. Salutacions

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Ja pensava jo que que alguna cosa fallava, no podia ser que acostusmbrat a marcar eixes pautes no et donares compte.
  Gràcies per estar entre nosaltres encara estant fora, és d'elojiar que ho faces com siga.
  No he pretés en cap moment fer-te una mala crítica, (jo no sóc qui) però si un poc passota per la confiança i perquè crec que podia fer-t'ho precisament a tu.
  Que tingues una bona estada.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit