A la deriva

6 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  M'agrada la fotografía feta, les llums conseguides en la il.luminació de la barca molt bona, inclus la veig en b/n tal vegada per la falta de textures, molt xula

 2. Angel Bosch ha dit:

  Una foto molt ben aconseguida. Felicitats

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Enhorabona Vicent per esta foto, des del meu punt de vista, una de les teues millors fotos. Per posar-li alguna pega, veig unes llums paràsites en el centre que crec que deuries clonar. Salutacions

 4. Paco Tortosa ha dit:

  Bonica foto Vicent, m'agrada l'efecte aconseguit en la llarga exposició, l'aigua sembla un espill i el reflexe de la barca queda fabulós, perdent-se el màstil progresivament i sense talls.
  Es molt dificil pillar bé la llum en tomes d'aquest tipus, les fortes llums de la costa acaben cremant-se i per això, posiblement, amb un poc menys d'exposició i després recuperant ombres en l'edició, s'haguera pogut aconseguir un resultat sense zones cremades, no ho sé, depén també de si el teu sensor permet molta recuperació.
  La llum paràsita que heu comentat, es un reflexe del filtre, posiblement alguna condensació d'humitat o també podría ser difracció entre dos filtres (si el el càs d'utilitzar dos a la vegada).
  Un bon treball, sense cap dubte !!

 5. Vicent Granell ha dit:

  M'agrada com has composat l'escena i la llum de la mateixa. Si he descobert una cosa utilitzant els filtres és que necessiten de molta paciència i serenor per aconseguir captar escenes com aquesta.
  Cuida't!!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit