Despús-demà o un dia qualsevol.

Despús-demà o un dia qualsevol tornarà l’estiu.

  • Autor: Ximo_Bueno_

8 Responses

  1. He de reconèixer que aquest tipus de propostes em superen, no m'atrevisc a valorar-les. Personalment em considere molt negat fer conviure textos i imatges amb un mínim sentit. A nivell d'imatges destacaria, m'ha resultat molt atractiva i suggeridora, la del "BAUTISTA".
    Salut

  2. Vicent Granell ha dit:

    No m´acaben de convencer aquestes imatges, en tot cas Tu ho has triat i les has captat !! Quan les he vist m´ha semblat que estava veient les imatges del llibre de Saramago "El viaje del Elefante " … per qué será ??
    Bon vent !!

  3. Hui mateix comentàvem amb l'amic Carlos Muñoz com podríem penjar sèries de fotos més llargues, que les que es presenten habitualment, sense que pareguera un abús. Mira: com si ens hagueres sentit! Com que ho ha fet el cap, ara poden fer-ho les cues!
    Un treball així, en la meua opinió, ja paga la pena. Ja se n'ix d'allò de: mira que la foto esta m'ha eixit bé i la penjaré per lluir-me.
    Pel que fa als textos, em sembla una idea excel·lent. Una bona combinació de reflexió i d'humor, com el tema es mereix.
    Les fotos les trobe una mica descolorides (però ja saps que tinc vici pel color). Aixó sí: reconec que els verds són impecables. Jo les haguera fet com un poc més fosques, més misterioses.
    Amb tot i amb això la primera, la segona i eixes fotos crues i directes dels nínxols i de les inscripcions són difícilment millorables.
    Si la victòria és el premi dels ardits, com que t'has atrevit, tin-la per aconseguida.
    Salut!

  4. Carlos Muñoz ha dit:

    Estes fotos passades a B&N i els afiges pluja i queden d'allò més dramàtiques. He vist fotos teues molt millors que estes, encara que si es tractava d'acoblar imatge a una poesia, ací em calle.

  5. Així m'agrada… alegria, alegria.

  6. Sebastián Garcia ha dit:

    REFLEXIONES E IMAGENES QUE TE HACEN PENSAR, ES ESA TU IDEA???? QUIERO PENSAR QUE SI,
    SALUDOS JEFE!!

    ¡¡¡¡QUE PUÑETERO ESTAS!!!!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit