El primer intent amb HDR

5 Responses

  1. Vicent ha dit:

    Aquest es el meu primer intent serio de HDR. Ja he fet varios i ningun d'ells m'ha agradat. Aquest tampoc. Tal vegada es que no se, tal vegada es que no trobe el punt. Es queda com una boireta que no m'agrada i sembla que li lleve nitidessa. No obstant m'agradaria que em diguereu que us pareix i als expèrts en HDR, com es podria millorar.

  2. Vicent Granell ha dit:

    De moment el experts en quest tipus d´edició continuen muts i esperem que et diguen alguna coseta i així tots aprendrem , jo les veig be it anmateix sembla que t´has oblidat de composar l´escena centrat amb la ténica com estaves !!
    Salut i bona llum !!
    Un poquet apagades de llumper al meu gust pot ser !!

  3. J. Ferrando ha dit:

    Igual no tenies les condicions per intentar un HDR
    Si llevem la de la propaganda de TOYOTA, les altres m'agraden

  4. Carlos Muñoz ha dit:

    Bé Vicente en primer lloc benvingut a l'altre món fotogràfic que és el HDR. Aquesta és una tècnica que enganxa doncs amb una sola presa és impossible captar tot el rang dinàmic d'una escena sobretot en aquelles en les quals hi ha molt contrast de llums. Açò és potser el que t'ha passat en aquesta sèrie que en ser un paisatge amb poc contrast no veges un efecte molt diferent a una sola presa. El HDR s'ha de fer principalment en escenes amb exteriors i interiors alhora, doncs ja saps que una presa estarà feta per a les llums, una altra per a les ombres i una altra l'exposició correcta encara que segons l'escena pots incrementar les preses.
    El que crec és que has sobreenfocat les fotos i les veig una mica crespades.
    Jo li aplicaria un plugin soft i després una màscara de capa per a rescatar l'enfocament en els llocs que vulga.
    Si tens algun dubte dis-m'ho. Salutacions

  5. Ximo Bueno ha dit:

    Les fotos han quedat totes sobreenfocades i a cap de les tres li calia HDR doncs el rang dinàmic de cada escena el pot captar perfectament la teua càmera.
    Com a pràctica tot és bo i com a HDR ja t'ho ha dit Carlos.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit