Novembre 2017 – Vent

El tema del mes de Novembre del 2017 serà : Vent , amb totes les connotacions i  visions possibles per poder sorprendre als companys/es amb la vostra visió i propostes fotogràfiques.
Podeu aportar cadascú fins a tres imatges sense signar per així garantir el anonimat de tots els participants, data limit per aportar imatges dia  25 de Novembre, Dissabte fins les 23:59 h. 
Vent
El vent (del llatí ventus) és el moviment de gasos a gran escala. A la Terra, el vent és el moviment en massa de l’aire. A l’espai exterior, el vent solar és el moviment de gasos o partícules carregades del Sol a través de l’espai, mentre que el vent planetari és la desgasificació d’elements químics lleugers de l’atmosfera d’un planeta cap a l’espai. Els vents se solen classificar segons la seva escala espacial, la velocitat, els tipus de força que els causen, les regions on es produeixen i el seu efecte. Els vents més forts observats en un planeta del sistema solar es produeixen a Neptú i Saturn.
 https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bride_and_groom_cropped.jpg#/media/File:Bride_and_groom_cropped.jpg
 

 

 

Administrador

L'Administrador, com a usuari, és a qui se li atribueix l'autoria de les pàgines i entrades, el contingut de les quals es pot considerar propi de la web i que forma part de la seua estructura i manera de presentar la informació.

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit