Normes i FAQs del Tema del Mes

Normes generals de la Lliga Fotogràfica

Les normes seran actualitzades properament donat que des de la directiva es van a prendre una serie de mesures en quant al sistema de participar i en quant als premis. Bàsicament serà com la proposta que vaig fer fa temps en una reunió però que aquesta vegada emanara de la directiva en quant es reunisca aquest estiu.

 • La Lligueta fotogràfica comença este mateix mes de Setembre i dura fins a Juny de 2019.
 • L’activitat Tema del Mes queda exactament igual que fins ara, amb els mateixos temes ja triats i tota la resta de condicions en vigor
 • Es crearà una llista de 10 membres, els llocs en la llista seran per orde de puntuació rebuda, que s’acumularà durant els mesos de duració de la mateixa
 • Els punts s’assignaran mensualment segons els vots rebuts per cada un en les votacions d’esta activitat.
 • Rebran punts els 10 primers classificats en cada mes, segons el següent barem: L’associat guanyador del tema del mes rebrà 15 punts, el segon classificat 12 punts, el tercer classificat 10 punts i des del lloc 4 fins al lloc 10 rebran, respectivament, 7,6,5,4,3,2 i 1 punts
 • En cas de que la mateixa persona obtinga varies fotos a la primera categoria (la que va de la 1 a la 3) es quedaria amb la foto mes valorada i l’altra o les altres fotos passarien al següent escalafó que es el que va de la 4 a la 10 ascendint la 4 o la 5 a la 2 o la 3.
 • Al finalitzar la lliga s’entregarà premi als 5 primers llocs, en xec-regal o efectiu (a determinar en el seu moment) per valor de: 1er Premi 150 €, 2on Premi 100 €, 3er Premi 50 €, 4 i 5 premis: 25 €
 • Els guanyadors del Tema del mes continuaran rebent un Diploma acreditatiu.

Actualitzacions:

 • La data de presentació canvia. El plaç es des de les 00:00 h del dia 1 fins a les 23:59 h del ultim dia del mes natural.
 • La data de votació canvia. El plaç es des de les 00:00 h del dia 1 fins a les 23:59 h del dia 5 del mes natural.
 • Com que la participació es lliure tant al hora de presentar imatges com al hora de votar s’ha establert que els participants agafen un poc mes de compromís que consistix en amés de presentar imatges participar en la votació.
  La junta ha acordat que de no ser així, participar en la votació, serà penalitzat amb el descompte de cinc punts.
 • Qui presente imatges i no participe a la votació en cas de ser el millor valorat se li descomptaran cinc punts.
 • Aquestes novetats tindran efecte a aquesta votació del mes de maig sense imposar cap sanció i entrarà en compliment el mes de Juny.

FAQS del Tema del mes

Aquesta pàgina  de preguntes freqüents serà actualitzada en funció de les preguntes que vagen fent els membres que pertanyen a FA.
El administrador del Tema del mes es Ximo Torres. Totes les preguntes referents a aquest àrea les podeu plantejar a votar.fa@gmail.com

Qui pot participar?
Tot aquell que siga soci de FA i estiga al corrent del pagament anual.

A qui puc preguntar si estic al corrent del pagament?
Al membre de la directiva que estiga encarregat de eixa tasca.

On puc votar?
Al correu creat exclusivament per a les votacions; votar.fa@gmail.com

Quin plaç hi ha per a votar ?
Les votacions queden obertes a les 23:59 h del mateix dia a que acaba el termini de presentació.I la durada es fins les 23:59 h del dimarts abans de la reunió al polivalent a fi de que la persona encarregada del recompte tingui temps per a poder-lo efectuar.

Quant sabrem els resultats ?
El dimecres per la vesprada a el centre polivalent o si les ocupacions de la persona encarregada ho permeten serà publicat al bloc el mateix dimecres a migdia.

Es fiable el recompte i per tant el resultat?
Tot això esta basat a la confiança que es tinga amb la persona encarregada de efectuar el recompte però donat que vivim al era tecnològica el resultat es fiable amb un 100 % donat el rastre digital que deixa el sistema emprat per a votar i que davant un errada humana es pot comprovar i tornar a fer el recompte.

Puc participar al recompte?
Es possible que donades les ocupacions de la persona encarregada de efectuar-lo decideixi que el recompte es faci en el horari de reunió al polivalent. També vaig la petició de qualsevol membre de l’associació es pot fer el recompte amb horari de reunió.Sempre i quant la persona encarregada tingui que assistir a l’esmentada reunió.I en cas de no poder-hi assistir els resultats serien publicats al bloc i fiscalitzats a la reunió de la setmana següent.

El sistema de votació es el acordat amb una puntuació del 1 al 5 essent la puntuada amb el numero 5 la millor valorada. Nomes es poden votar les que consideres millor 5 imatges.

I després de les votacions que?
Després de les votacions es passa per el WhatsApp de notificacions el resultat i les fotos guanyadores passen a la pagina esmentada com a Guanyadors Tema del Mes on es publica la categoria aconseguida i les puntuacions aconseguides.Passant la foto guanyadora a presidir la web durant tot el mes fins a la pròxima participació.Ames ames es fa entrega de un diploma commemoratiu al guanyador del mes. I el any següent s´organitza una exposició amb les fotos guardonades.

El meu nom no apareix a la foto.
Donat el caràcter secret de la publicació de la foto no sabem els noms de els guanyadors fins que ells ho manifesten.A fi de que el nom aparega baix la foto hi han dues opcions.La mes rapida donat que tots els membres tenen la clau per entrar es escriure el nom el mateix guardonat hi així els demés ens assabentem de qui es la foto. I la segona opció es enviar un correu a votar.fa@gmail.com comunicant quina es la teua foto i el administrador quan dispose de temps ja ho publicarà.

Feren l’entrega del diploma i no apareixen les fotos.
Per a que apareguen les fotos de la entrega del premi cal tenir-les el administrador i també caben dues opcions ho les envien al correu o les publica el interessat.

Sort a tots i bon criteri per a votar.

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit