Dimecres a Fotoaficionats

Nou curs 2023-24, comencem i reprenem la il·lusió i ganes d’aprendre, de saber allò que creiem saber i que cada vegada sabem menys, hi ha tant, tant que tocar… I per això tots els Dimecres ens reunim per a comentar, riure i aprendre quelcom, perquè de broma i mig en serio quelcom es queda, i sempre queda la foto individual que cadascú pot penjar en aquest Blog, on el teu comentari és important per a indicar el teu punt de vista que no és el mateix que el punt de vista de qui ha fet la foto i que per moltes voltes que li done, no ha vist el que tu a simple vista has trobat.

El tema del mes, com a activitat d’entrada a la lliga interna, per a competir sanament i votar la millor foto del tema de cada mes, amb l’al·licient del premi a la millor foto i l’acumulació de punts, que proporcionen els millors llocs en el rànquing general.

Per un altre costat estan les Exposicions, concursos, eixides fotogràfiques, de els quals s’informarà el moment oportú, soparets els últims dimecres de cada mes…. tot això els Dimecres en l’edifici Polivalent en l’Aula Audiovisual 1, de 19:30 a 21:00 hores

No deixeu d’acudir !!

Salut i bones fotos

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit