Arri haca!!

7 Responses

 1. Rafa Montagud ha dit:

  Aquesta imatge reflexa l'unió entre l'animal i la persona. Molt,Vicent. Enhorabona.

 2. Anònim ha dit:

  En valencià "arre" és "arri" i "haca" s'escriu amb hac.

  • Vicent Banyuls ha dit:

   Gràcies company per les rectificacions, sempre estic dispost a rectificar i millorar en la meva llengua. Per cert, això de anònim no queda molt bé vull pensar que també ha segut una errada teva.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Amic anònim m'agradaria saber en quin diccionari de valencià has consultat per a dir que ¨arre¨ en valencià es diu ¨arri¨ i yegüa es diu ¨haca¨ i s'escriu amb hac doncs jo he consultat tant el de valencià i el català i no apareix. Jo més aviat crec que són expressions populars que no tenen gramàtica alguna i es diuen i escriuen com un vol, encara que si m'ho aclareixes t'estaria agraït. Salutacions. Per cert amic Banyuls m´agrada la foto p´el moviment que té, encara que yo haguera desenfocat mes els espectadors

 3. Una imatge en la que les mirades dels espectadors provoquen la direccionalitat necesaria per que ens centren amb el motiu principal de la teua entrada i ens quedem clavats amb la força i moviment dels protagonistes de l´escena, molt bon treball i ben captada tota ella.
  salutacions !!

 4. Miguel Alonso. ha dit:

  Vicent, com sempre captant el moment. Igual li te un "haca", "aca", "hac" o com se diga que una rubia despampanant (valga la comparació). Un "hacha"!!!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit