7 Responses

 1. Rafa Montagud ha dit:

  Aquesta imatge reflexa l'unió entre l'animal i la persona. Molt,Vicent. Enhorabona.

 2. Anònim ha dit:

  En valencià "arre" és "arri" i "haca" s'escriu amb hac.

  • Vicent Banyuls ha dit:

   Gràcies company per les rectificacions, sempre estic dispost a rectificar i millorar en la meva llengua. Per cert, això de anònim no queda molt bé vull pensar que també ha segut una errada teva.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Amic anònim m'agradaria saber en quin diccionari de valencià has consultat per a dir que ¨arre¨ en valencià es diu ¨arri¨ i yegüa es diu ¨haca¨ i s'escriu amb hac doncs jo he consultat tant el de valencià i el català i no apareix. Jo més aviat crec que són expressions populars que no tenen gramàtica alguna i es diuen i escriuen com un vol, encara que si m'ho aclareixes t'estaria agraït. Salutacions. Per cert amic Banyuls m´agrada la foto p´el moviment que té, encara que yo haguera desenfocat mes els espectadors

 3. Vicent Granell ha dit:

  Una imatge en la que les mirades dels espectadors provoquen la direccionalitat necesaria per que ens centren amb el motiu principal de la teua entrada i ens quedem clavats amb la força i moviment dels protagonistes de l´escena, molt bon treball i ben captada tota ella.
  salutacions !!

 4. Miguel Alonso. ha dit:

  Vicent, com sempre captant el moment. Igual li te un "haca", "aca", "hac" o com se diga que una rubia despampanant (valga la comparació). Un "hacha"!!!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit