Corpus Christi 2013

  • Autor: Vicent Granell

5 Responses

  1. Vicent Granell ha dit:

    Amb aquesta serie done per finalitzat el tema del corpus ja que en breu tindrem un grapat d´esdeveniments per afotar i nous reptes per davant. Aquest any al corpus m´he dedicat a fer retrats de la gent que li dona el só a la festa : els dolçainer/es i tabaleters/eres, si bé és cert solament hi ha una imatge que veieu que apareixen dos dolçaines aquesta seria la primera de tots els retrats que he fet, un grapat,però com vull editar-los amb cura i serenitat doncs anire poc a poc i ja veurem si hi ha ocasió de mostrar-los. Ara vos deixe amb aquestes imatges que en certa manera m´ho he pasat pipa tant editant-les com captan-les. !!!
    Bon Vent i Bones Fotos !!!

  2. M'agrada molt la primera imatge: ben composada i equilibrada. En la segona, m'inquieta el blanc dels dos cantons que estiren la vista. Potser retallaria per la dreta perquè el segon dolçainer no em deixa concentrar en el primer. La tercera sembla una imatge directa, encara que crec que li hauràs pegat alguna volteta per traure-li l'angle adequat. Es nota que t'ho vas passar bé.

  3. Ximo Bueno ha dit:

    Visca la saturació!
    Ja em va semblar en una foto anterior, als gegants caldrà portar-los a l'hospital de la Ribera doncs pareix que tenen el fetge tocat.
    A l'inrevés que a l'amic Rafel, a la segon li note a faltar més presència dels dolçainers, doncs l'amputació ha estat massa brutal i més sent així que són els elements retratats.

    • Vicent Granell ha dit:

      La suració a la 1ª es producte del sol i l´hora , capvespre sol rogenc i jo el que intente és transmetre eixe to rogenc i saturat, per a mí no tindria cap sentit llavar el color i fe-lo més blanc quan la realitat no era eixa i jo vull posar-ho de manifest, i es que aquest any no excesiva calor comparant amb l´altre any. Ben de segur que no has portat aquesta anda del Corpus amb un dia de calor .
      La 2º completament intencionat el retall i més tenint en compte que l´he fet amb el 85 mm no hi ha ni meyns ni més , encuadrat i mostrat inclos el desenfoc fet al mateix moment i no amb edició.
      La 3º …. ah no està comentada !!
      Ja,ja,ja… !!!
      Bon Vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit