Ponts

Pont de ferro – Alzira

Pont Nou – Ontinyent

Pont de la Peineta – València

5 Responses

  1. Què vols que et diga? Fantàstiques! Em sobra un poquet de cel en les dues últimes, sobretot en la del mig de les tres. Ei, els marquets. perfectes! Bona sèrie, Vicent!

  2. Ximo Bueno ha dit:

    M'encanta la primera!
    La segona a banda de sobrar-li llum a la carretera, té massa cel, la foto consisteix en mostrar elements en un espai reduït i no podem deixar massa espai buit.
    La posició de llums, l'estació del metro i la llum tan càlida construeixen un conjunt que no em diu res i a més hi ha massa negre per dalt.

  3. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

    Molt xula la primera, per a mi te simetria i equilibri, però el que mès m'intriga es on estava la càmara, ¿ al mig del riu?, ja,ja, molt bones Vicent

  4. ximo ha dit:

    molt bones les tres pero de quedarme en alguna , com la majoria la primera

  5. Carlos Muñoz ha dit:

    Veus tu, com a part de cases, i carrers hi ha moltíssimes altres coses que es poden fotografiar. Esta sèrie de ponts nocturns està molt encertada en general, per posar algun però et diria que la 1ª està perfecta. La 2ª crec que el problema que té és d'enquadrament i rebaixar un poc nivells. I la 3ª tenint una bona distribució si li apliques un filtre de fotografia blau el color queda perfecte. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit