Moros i cristians 2013 (Albalat de la Ribera)

Entrada falsa. Moros i Cristians 2013

Canon EOS 1100D Obj: 55-250 IS  ISO: 200

9 Responses

  1. Ximo Bueno ha dit:

    Em perd en aquesta foto.
    Un bon retrat, un bon tractament b/n, un bon desenfoc selectiu, un enquadre acceptable, però amb eixe títol m'he quedat esperant al capità moro.

  2. Carlos Muñoz ha dit:

    Bon retrat i bon virat a B&N encara que l'enquadrament sobra foto per a dalt. Però aquesta és la meua opinió, una opinió, com una altra qualsevol. Salutacions

  3. J. Ferrando ha dit:

    Menys mal que tu mateix dius "entrada falsa . Moros i cristians".per que ni veig el MORO ni tampoc al CRISTIA.
    Com el diu Carlos crec que li sobra per la part de dalt.

  4. Ja veus cosí, que ací et fotran canya. No faces massa cas. M'agrada el retrat amb què t'estrenes en el blog, encara que coincidisc amb el comentari dels companys. L'acabat em sembla impecable. Et done la benvinguda i t'anime a seguir participant.

    Salut!

  5. Vicent Piquer ha dit:

    No es com se m'ha passat abans comentar la teua foto, perquè he fet un repàs pel Blog i no m'he adonat d'esta,és possible que al titular-la Moros i Cristians no haja vist el que el títol descriu.
    Ja veig que ha sigut Rafel l'autor del greuge.
    Se benvingut al Blog.
    Es nota que has volgut fer un primer pla amb un tele d'una persona que al voltant d'ella hi ha un muntó mes de gent, i li sobra un poc per dalt, i si te'n vas mes baix apareix el cap d'una altra, és normal que ocórreguen estes coses quan s'intenta fer el que el teu.
    De color esta bé aconseguit .
    Salut

  6. Rafael Montagud ha dit:

    Moltes gràcies pels vostres comentaris. Sempre seran ben rebuts. Ara,ja se el que no dec fer quant vulga fer una fotografía de similars caracteristiques.

  7. Vicent Granell ha dit:

    Be pel b/n i a,mí personalment en sembla que sobra un poc per dalt d´espai buit, itamb e tire a faltar als moros i cristians, però com el títol de és entrada falsa …
    Salut i Bona Barca !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit